laadt slideshow...

Retourneren
Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan uw wensen blijkt te voldoen. Bij De Regent kunt u daarom het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 8 dagen retourneren. U dient uw retouren op voorhand schriftelijk bij aan ons te melden via info@wonen-lifestyle.nl. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Regent zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.


De Regent accepteert de wetgeving van het consumentenrecht terzake Kopen op Afstand zoals zichtretour binnen 8 dagen mits onbeschadigd. Retourverzendkosten zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

Retouradres:
De Regent
Heechein 64
8491 EN Akkrum

    Betalen met iDEAL

    u kunt hier veilig betalen met iDEAL    Voor het laatste nieuws:

    Boven de €50 GRATIS verzenden